Rapunzel is een psychotherapeutische groepspraktijk gevestigd in Diest.

Wij voorzien voor kinderen, jongeren en gezinnen een ruim therapeutisch aanbod in een aangename setting. Steeds opnieuw gaan we op zoek naar de hulp die het best aansluit bij de vraag van de cliënt en/of het gezin.
Lees meer

Therapeuten / medewerkers

Al onze medewerkers hebben een universitaire menswetenschappelijke vooropleiding en volgden een erkende therapieopleiding.
Zij beschikken allen over een rijke professionele ervaring.
Bekijk ons team

Vakantie   Rapunzel VZW schakelt over op zomerritme tot 23 augustus.

Als we niet bereikbaar zijn per telefoon, spreek dan gerust een bericht in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kan ook steeds mailen naar info@rapunzelvzw.be (therapie) of secretariaat@rapunzelvzw.be (vorming).

 
 
 

Contactformulier therapiecentrum Rapunzel

Indien je een afspraak wilt maken voor therapie of een jongere wilt aanmelden voor de sociale vaardigheidstraining, vragen wij je contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen weldra contact met je op.
Je kan je ook telefonisch aanmelden.

» Neem zeker ook een kijkje op de pagina veelgestelde vragen.Afspraken

Wanneer je een eerste afspraak wenst te maken, kan je telefonisch contact opnemen via het algemeen nummer 0474 79 74 51 en dit op
maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend tussen 9u00 en 12u00.

Na je aanmelding zal één van de therapeuten je persoonlijk contacteren om een eerste afspraak vast te leggen. Alle volgende afspraken worden op het einde van iedere sessie gemaakt in samenspraak met de therapeut.
Indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde psychotherapeut(e) mag je dit aangeven. We proberen hiermee in de mate van het mogelijke rekening te houden.

Indien je een gemaakte afspraak niet kan nakomen, kan je die annuleren door te bellen naar het persoonlijk nummer van je therapeut. Iedere annulering dient te gebeuren ten minste 24 uur voor de geplande sessie. Indien je niet tijdig annuleert, wordt de sessie aangerekend.

Contacteer ons

Op dit nummer bellen we je om een afspraak te maken.
CAPTCHA code