VZW Rapunzel organiseert vorming voor hulpverleners die zich verder willen bekwamen in het werken met kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en paren vanuit een dynamische systeemvisie.

Al onze vormingen zijn gebaseerd op het hedendaagse systemische en contextgerichte denken. Daarnaast hebben we een stevige verankering in de hulpverleningspraktijk. Onze cursussen en opleidingen zijn dan ook steeds theoretisch gefundeerd en praktijkgericht.
Er is ruime aandacht voor de uitbouw van de therapeutische relatie en de persoon van de hulpverlener in zijn kracht en kwetsbaarheid.
Sprookjes en verhalen, metaforen en creatief werken worden meegenomen als bron van inspiratie.
Lees meer

Medewerkers

Al onze medewerkers genoten een menswetenschappelijke vooropleiding en volgden een langdurige specialisatieopleiding in systeemtherapie. Velen schoolden zich nadien bij via internationale masterclasses in hun specifieke vakgebied of topic en publiceerden hierover in vaktijdschriften.
Alle medewerkers werken actief in de systemische hulpverleningspraktijk.
Bekijk ons teamErkend als dienstverlener voor de KMO portefeuille

RapunzelVZW is erkend door het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Overheid als dienstverlener voor de KMO portefeuille en het werken met opleidingscheques.
» Kom alles te weten over de werking van KMO portefeuille, opleidingscheques, Vlaams opleidingsverlof of accreditering voor artsen.

Artikels

Regelmatig publiceren onze opleiders in vaktijdschriften   Lees meer

 
 
 

Contactformulier vormingscentrum Rapunzel

Wij trachten heel wat informatie samen te brengen op de verschillende pagina's van onze website. Indien je toch nog bepaalde informatie mist of praktische vragen heeft kun je gebruik maken van dit contactformulier.

» Neem zeker ook een kijkje op de pagina veelgestelde vragen.Printscreen Google Maps Rapunzelvzw

Contacteer ons

CAPTCHA code