Krista Mommen

Rapunzel - Krista Mommen
  • Master Klinische Psychologie, systeemtherapeutische opleiding en managementsopleiding
  • Certificaat professionele coaching
  • Oprichter van Senso (www.sensocoaching.be), gespecialiseerd in het ombuigen van stress en burn-out naar veerkracht en bevlogenheid
  • Systeemtherapeut, coach en supervisor binnen Ligase, Keerbergen
  • Jarenlange ervaring in individuele coaching en teamcoachings en supervisies in non-profit en profitorganisaties

Ik ben Krista Mommen.
Ik ben klinisch psychologe, werk als psychotherapeute, en als coach en trainer in de profit en non profit sector. Ik heb me de laatste jaren vooral gespecialiseerd in stress en burn-out en hoe dit kan omgebogen worden naar veerkracht en vitaliteit.

Rapunzel is voor mij een opleidingsinstituut dat over veel expertise beschikt en kwaliteitsgarantie biedt.

Wat doe jij vooral in Rapunzel?

Ik geef bij Rapunzel opleiding rond 'leiding geven' en rond 'coachen van medewerkers in de zorgsector'.

Wat vind je bijzonder aan Rapunzel, wat waardeer je aan Rapunzel?

Rapunzel is voor mij een opleidingsinstituut dat over veel expertise beschikt en kwaliteitsgarantie biedt. De samenwerking met Rapunzel ervaar ik ook als een duurzame en betrouwbare samenwerking, waarin dialoog, participatie, en erkenning naar inzet en kwaliteiten belangrijke waarden zijn.

In welke andere levensdomeinen/interesses vind jij inspiratie voor jouw werk?

Ik haal veel stimulans en inspiratie uit mijn sociale contacten, het maken van (wereld)reizen en het lezen van (vak) literatuur. Ik ben altijd geboeid geweest in mensen en culturen: hoe mensen (over)leven, hoe zij betekenis geven hieraan, wat hen drijft, welke rituelen zij gebruiken om met (ingrijpende) gebeurtenissen om te gaan... .

Door me te laten onderdompelen in andere culturen/verhalen, door te durven 'verdwalen', en door 'verschil' op te zoeken, verruim ik continu mijn blik en blijf ik zelf 'leren en 'onder het oppervlak gebeurt het binnen je blikveld, buiten het zicht, de goede verstaander kan koersen op de onderstroom'...

Rapunzelmedewerkers aan het woord